18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:21
Medemblik Actueel.

Van patiënt tot regisseur, druk bezochte vergadering dorpsraad Wervershoof

Wervershoof – Druk bezochte openbare vergadering van de dorpsraad Wervershoof. Er waren bijna stoelen te kort in de Schoof op dinsdagavond j.l. Deze avond, georganiseerd door de dorpsraad van Wervershoof, stond geheel in het teken van de veranderingen in de zorg. Na 2015 krijgen de gemeenten er belangrijke zorgtaken bij en veel procedures worden veranderd, danwel omgevormd.

In veel gevallen zal dat positief werken, maar zoals gastspreker Maria Weber schetste: ‘Er zullen vele obstakels genomen moeten worden, er zal een beroep moeten worden gedaan op vrijwilligers uit de kern.’ De bedoeling van een avond zoals deze is dat het besef van de op hande zijnde veranderingen bij de mensen doordringt.

Links:

http://www.medemblikactueel.nl/ombudsteam-medemblik-van-start/

Foto: Richard de Beer/De Binding

Reageren via facebook