Medemblik Actueel.

Algemeen markten

Gezellige ondernemers markt tijdens Carnaval Sijbelbroek

Benningbroek – Tijdens het carnavals weekend organiseert de carnavals vereniging van Sijbekarspel/ Benningbroek dit jaar een ondernemers markt. Deze wordt gehouden op zondag 23 februari van 13.00 tot 17.00 in Cafe de Roode Leeuw te Benningbroek.

Ondernemers uit het dorp kunnen zich deze middag presenteren en verschillende dingen verkopen. De ondernemers die zich hebben aangemeld zijn zeer divers. Zo is er mooi houten speelgoed te koop, kado artiekelen, kunst, biologische jam’s en heerlijk vlees uit eigen dorp.

Maar ook als u opzoek bent naar een timmerman of een reisje wilt maken, voor iedereen is er wat. Tevens laat de hystorische vereniging een film zien over bedrijven van vroeger en nu.
Om drie uur geeft “De Mooie Jurk” (bekent van man bijt hond) een spetterende mode show. Hierin showen dames uit deze dorpen verschillende prachtig jurken.

Ook wordt er onder het publiek een leuke verloting gehouden met prijzen van onze ondernemers. Wilt u zien waar een kleine dorp groot in kan zijn?? Kom deze middag gezellig even lang. De entree is gratis. Bent u benieuwt naar het hele carnavals programma kijk dan op: www.dedeursackers.nl

Reageren via facebook