12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:42
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 18 februari – zacht lenteachtig weer

wv0218

Medemblik – Na de herfstachtige dagen van afgelopen week gaan wij nu een periode in van rustig bijna lenteachtig weer. De winter kunt u voor de maand februari wel vergeten en zoals het er nu uitziet zal ook in Maart de winter zeer waarschijnlijk Nederland niet bezoeken.

Vandaag beginnen wij met vrij veel wolkenvelden, in de middag trekt de bewolking verder dicht en kan er mogelijk een enkel spatje regen uitvallen. De temperatuur loopt op naar zo’n 11 graden bij een matige wind uit het zuiiden tot zuidwesten. Vannacht daalt de temperatuur naar 5 graden.

Woensdag is een zwaar bewolkte dag maar de kans dat daar nattigheid uit gaat vallen is niet groot. De temperatuur loopt weer op tot rond de 10 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Donderdag wordt wel een regenachtige dag, de wind trekt weer iets aan naar vrij krachtig . De temperatuur loopt weer op tot boven de 10 graden, in de nacht daalt de temperatuur naar 5 graden.  Na donderdag blijft het wisselvallig, zonnige perioden worden afgewisseld door perioden met bewolking met soms een enkel spatje regen. De temperatuur blijft onverandelijk hoog voor de tijd van het jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?