Test je drakenkennis tijdens de voorjaarsvakantie in Kasteel Radboud Medemblik

Lennaert+draak

Medemblik – In de voorjaarsvakantie dagen we je uit om je drakenkennis te testen! We hebben een speurtocht over deze fantastische dieren voor je uitgezet, na afloop kun je je eigen draak maken in onze Burchtzaal. Om het helemaaaaaaal af te maken, kun je op zondag 2 maart de voorstelling “Dobbe en de Draak” van Lennaert Roos bijwonen! Deze voorstelling is gebaseerd op het door hem geschreven prachtige prentenboek, dat na de voorstelling te koop is en je meteen door de schrijver kunt laten signeren!

Natuurlijk zijn er traditiegetrouw weer onze geweldige uilenworkshops voor kinderen. samenwerking met  Birdlive, onze vaste valkenier, voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Deze workshops worden gegeven op 25 en 27 februari, van 14:00 tot 16:00 uur.

Tijdens deze workshop komen de kinderen onder deskundige begeleiding in direct contact met de uiltjes en roofvogels uit hun eigen omgeving. Ook leren zij wat over de levenswijze van deze mooie vogels en uiltjes. Al met al een leuke leerzame middag die alleen geschikt is voor kinderen.Voor de ouders zijn er faciliteiten om gezellig een kopje koffie te drinken.

Zij kunnen helaas niet bij de workshop aanwezig zijn.

Kijk hier voor het reserveren van de workshop en hier voor de voorstelling! Tijdens de voorjaarsvakantie: elke dag om 14.15 uur een instaprondleiding!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.