Medemblik Actueel.

Algemeen

Medemblik Actueel gaat samenwerking aan met Radio Hoorn en Hoorn TV

hoornradiotv

Medemblik – Medemblik Actueel is een samenwerkingsverband aangegaan met Radio Hoorn en Hoorn TV. Dit is het begin van een mogelijke verdere samenwerking richting het einde van dit jaar waarbij ook Medemblik FM betrokken is.  De voordelen voor Medemblik Actueel en Radio Hoorn en Hoorn TV zijn legio.

Zo kunnen wij gebruik maken van nieuwsitems en videomateriaal voor op Medemblik Actueel en gaat Radio Hoorn en Hoorn TV gebruik maken van nieuws gepubliceerd door Medemblik Actueel. 

Radio Hoorn werkt sinds kort al zeer nauw samen met Radio Enkhuizen om zo een nog groter gebied te kunnen voorzien van nieuws, muziek en doelprogramma’s.  U zult dus regelmatig nieuwsitems van Radio Hoorn en Hoorn TV tegen gaan komen op Medemblik Actueel.

Een voorbeeld ziet u bv op Hoorn Actueel waar Hoorn TV vandaag een ingelaste item had over de overval op een juwelier op het Grote Noord in Hoorn.

Reageren via facebook