Westfriese CDA-ers samen op campagne

Westfriese CDA-ers samen op campagne

Hoorn – Afgelopen zaterdag ging de campagne van het CDA voor de raadsverkiezingen van start. Tientallen CDA-ers uit alle 7 Westfriese gemeenten zijn als één groep de regio doorgegaan om samen campagne te voeren. Ook aanstaande zaterdag zal er weer een ‘groene CDA-golf’ door de regio gaan.’

In Hoorn  gingen de CDA-ers op pad door de binnenstad, Blokker en Zwaag en deelden flyers en appels uit. Dit om de speerpunten van het CDA in Hoorn onder de aandacht te brengen: Leefbaarheid in de wijken, 0 euro belastingverhoging en een zorgzame samenleving. Voor meer informatie, zie: www.cdahoorn.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.