Medemblikker aangehouden voor overval op café Rumours Medemblik

Medemblik – Een 20-jarige man uit Medemblik is maandagochtend in zijn woning aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op café Rumours op de Nieuwstraat op maandagavond 16 juli 2012.

Op deze avond kwamen rond 23.30 uur twee mannen het café binnen. Zij hadden een vuurwapen bij zich en dwongen de bezoekers om op de grond te gaan liggen. De mannen eisten geld. Nadat hen dit was overhandigd gingen zij er vandoor.

Mochten er getuigen zijn die informatie hebben, maar hiervoor nog niet met de politie hebben durven praten tot nu toe, dan kunnen zij contact opnemen met het overvallenteam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u toch liever anoniem, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.