12.8 C
Medemblik
10 juli 2020 23:30
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 16 febuari – wisselvallig met soms een bui

wv0216

Medemblik – Na de storm van gisteren waarbij rukwinden tot 95km/pu werden gemeten is het vandaag een rustige dag. De wind is nog wel aanwezig maar lang niet zo erg als gisteren. Vandaag zal de zon regelmatig schijnen maar de kans op een enkele spat regen blijft aanwezig, mogelijk zelfs met een klap onweer. De temperatuur loopt op naar rond de 10 graden. Vannacht daalt de temperatuur naar 6 graden.

Maandag zijn er wat meer wolken vanwege het passeren van een warmtefront, het blijft wel zo goed als droog en ook de zon zal zeer regelmatig te zien zijn. De temperatuur loopt op naar 8 á 9 graden, in de nacht daalt de temperatuur naar zo’n 6 graden. De wind is zwak tot matig 2 á 3 BFt.

Na maandag blijft het wisselvallig, met van tijd tot tijd een bui en hoge temperaturen. Ook de zon zal zich met enige regelmaat laten zien terwijl de wind matig tot krachtig blijft, 3 á 4Bft. Op de langere termijn blijft het weer standvastig te warm voor de tijd van het jaar met de winter op verre afstand.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?