Vreemdelingenpolitie stuit op 23 illegale werknemers boerderij Agriport

illegalen

Middenmeer – Bij een controle van een als leegstaand geregistreerde boerderij op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer zijn 23 illegalen aangetroffen. Medewerkers van het interventieteam van Kompas Noordkop stuitten tijdens een bezoek op achttien seizoensarbeiders uit Polen, drie uit Letland en twee uit Hongarije.

Zij waren niet bij de gemeente Hollands Kroon ingeschreven. Negentien van hen deden dat ter plaatse. Ook rookmelders werkten niet. Op sommatie van de dienst is dat euvel intussen verholpen, schrijft het NHD op haar website.

Bij controles in drie woningen in Slootdorp en Den Helder werden acht Polen aangetroffen. Zij waren eveneens niet ingeschreven.
 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.