Met een helikopter over de WestFriese tulpenvelden

tulpenvelden

West-Friesland – Een rondvlucht maken over de Westfriese tulpenvelden? Jazeker! Dat kan, als u vrijdag 7 maart een bezoek brengt aan onze gemeenschapsveiling en een bod doet op dit unieke koopje. Deze kavel – zo noemen ze een koopje op een veiling – zal 5 x worden aangeboden; de schenker vraagt u iemand mee te nemen die normaal gesproken zo’n rondvlucht niet mee zou kunnen maken. Men denkt dan aan iemand met een lichamelijke of verstandelijke beperking of iemand die ongeneselijk ziek is.

Wat een mooi gebaar. Op deze manier kunnen 10 personen genieten van een weids uitzicht over de volop in bloei staande tulpenbollenvelden. Maar er is meer: uw kind in de leeftijd van 7 tot 10 jaar kan een theatervoorstelling bijwonen van The Voice Kids on Tour in de Parkschouwburg. Vier Tinten grijs, een gelegenheidsband die in 2013 spontaan is ontstaan, treedt 3 kwartier voor u op en laat u tijden herleven van Creedence, The Beatles, The Stones en nog veel meer. Muntjes voor de botswagens? Het is kermis voor je het weet; je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Een zaterdag bollen pellen mét omlijsting; de ‘pel’opbrengst gaat naar Pink Ribbon. Hoe mooi kan je het hebben? Toevallig op zoek naar een hondenjas? Wij hebben ‘m en als u ook nog een vaccinatie voor de hond wilt, ook daar is aan gedacht. Niet gek op honden? Dan hebben wij een kattenkrabpaal voor u en ook deze keer een vaccinatie voor uw huisdier erbij. Natuurlijk gaan we weer klaverjassen met pastoor en worden er weer diverse etentjes aangeboden; ook is hierbij rekening gehouden met de kleinere portemonnee. 

Uw rijvaardigheden opfrissen? Anton weet hier alles van. Benieuwd naar wat Masja en Laura gaan doen? Ga dan op zoek naar koopje nr. 583. Een ontspannende massage of andere weldadige lichaamsbehandeling? U voelt zich weer als herboren. Een rondvaart door de polder? Het mooie weer krijgt u er gratis bij. Een avondje Keezen? Gezien het grote aanbod dit jaar: keus te over. Zin in een high tea bij pastor Suidgeest in de tuin of een high tea, geserveerd door kinderen van Weereenlied, waar maak je dit mee? Geen idee wat te doen met een verjaardagspartijtje? De catalogus biedt uitkomst. Zwanger? Luiertaarten, babypakketten, cursus Zwanger en Fit, overal is aan gedacht. Uw man heeft twee linker handen? Wij hebben twee rechter handen voor u gevonden. Een groot feest op handen, maar u heeft geen bedienend ‘personeel’? Laat u verrassen door koopje nr. 418. Ooit eens een mooie pasteltekening willen maken, of – misschien gemakkelijker – als groep willen poseren in een mooie fotoshoot? Sla de gids er maar op na.

Beste mensen: u ziet het, er is weer een enorm aanbod en tóch moet u nog ruim 3 weken geduld hebben om dat zo felbegeerde koopje in de wacht te slepen.

In het weekend van 22 en 23 februari valt de catalogus bij u op de deurmat. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u nu al nieuwsgierig bent naar de inhoud ervan. Geen probleem, want de catalogus is al in te zien op onze site: www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl. Behalve informatie over de vele koopjes die worden aangeboden, kunt u hier ook alle informatie vinden die onze gemeenschapsveiling aangaat.Heeft u de datum vrijdag 7 maart al in uw agenda geblokt? Nee? Dan zou ik dat nu gaan doen als ik u was. Het belooft weer een mooie en gezellige avond te worden; aan de koopjes ligt het niet, nu u nog.

Graag tot ziens!

Namens het bestuur van de Stichting
Gemeenschapsveiling Wervershoof
Ben Droog, voorzitter

Bron: De Binding

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.