Medemblikker Toneelgroep Sint Pieter maakt een filmscene voor landelijke televisie.

DSC02895 (Large)

Medemblik – De NCRV heeft de Medemblikker toneelgroep gevraagd om een scene van een minuut uit de film the Sound of Music op te nemen. Het programma Man Bijt Hond organiseert een alternatieve Oscarverkiezing. In deze verkiezing dingt MTG mee naar de publieksprijs.

Vanaf 14 februari is MTG al regelmatig te zien in the making of.  In de week van 17 februari zullen de fragmenten te zien zijn en mag het publiek stemmen op het leukste fragment. Man Bijt Hond is iedere werkdag te zien om 18.55 op Nederland 2. Op 3 maart is de prijsuitreiking te zien op televisie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.