12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:09
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 13 februari – regenachtig herfstweer

wv0213

Medemblik – We bevinden ons in een onstuimige periode. Depressies trekken met regelmaat langs en stoken de windkracht flink op. De wind komt uit het zuiden en voert zachte lucht aan, waardoor de temperatuur een stuk hoger ligt dan normaal in februari het geval is.

Vandaag hebben wij nog te maken met een vrij krachtige wind uit het zuidwesten waaruit regelmatig regen gaat vallen. De temperatuur loopt op naar zo’n 6 á 7 graden. Later vanavond klaart het op en dan kan vannacht de temperatuur dalen naar zo’n 2 graden.

Vrijdag is een wisselvallige dag, regelmatig zal de zon te zien zijn maar de kans op neerslag blijft aanwezig. De temperatuur loopt op naar zo’n 8 graden bij een vrij krachtige tot krachtige zuidelijke wind. In de nacht naar zaterdag koelt het niet echt af door aanvoer van warme lucht uit het zuiden.

Zaterdag wordt een lenteachtige dag. 12 tot 13 graden, veel zon, bij een krachtige zuidwestelijke wind.  Ook de dagen hierna blijft het te warm voor de tijd van het jaar met temperaturen van rond de 10 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?