Zaterdagavond Altijd Goed tijdens i love Valentine in het Kraaienest Medemblik

duo altijd goed

Medemblik – Zaterdag avond gaat het gebeuren dan zingen wij in het kraaienest samen met onze antiliaanse vriend freddy gumbs. De man with the golden voice die vele vrouwenharten sneller laat kloppen .

Soul is deze man met de paplepel ingegoten dus dat word een avond onvervalst swingen. I believe i can fly. Only a fool .no stress . En vele andere klasiekers behoren tot zijn repetoire. Muziek kenner jack Brakeboer was lyrisch over de stem van deze man en dat zegt heel wat. Wij zorgen voor lekkere hollandse en engelstalige meezingers dus een lekkere mix voor ieder wat wils.

Dit wil en mag je niet missen. Dus zet hem in je agenda regel oppas voor de kids neem je vader en moeder mee en be there!!!!

Details:

  • Wanneer:15 februari
  • GRATIS ENTREE
  • Hoelaat: Aanvang 10 uur

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yhU99aOvAIM[/youtube]

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.