13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:19
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 11 februari – opnieuw zeer onstuimig weer

wv0211

Medemblik – Eigenlijk kunnen wij het vandaag kort houden over het weer. Wij gaan weer een paar zeer onstuimige herfstachtige dagen tegemoed. Begint vandaag nog vrij redelijk maar al snel draait de wind naar het zuiidwesten en zal in kracht toe gaan nemen. De temperatuur loopt vanmiddag op naar zo’n 9 graden. Droog houden wij het niet, vooral vanmiddag kan er enige tijd regen gaan vallen.

Morgen is een totaal andere dag, zeer veel wind, mogelijk windkracht 8 met zware windstoten tot 85 á 90km/pu, regen, en een temperatuur van 8 graden zorgt er voor dat februari als herfstmaand de boeken in zal gaan wat de start van de maand betreft.

Ook na woensdag blijft het stevig doorwaaien, vallen er geregeld enige buien maar zal ook de zon zich regelmatig laten zien. De temperatuur blijft de hele week ruim boven normaal met 7 á 8 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?