Medemblik Actueel.

Algemeen

NL Doet 21 en 22 maart 2014

nldoet

Medemblik – Op 21 en 22 maart 2014 organiseert het Oranjefonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet is een goed moment om klussen te klaren waar u niet aan toekomt. Zomerklaar maken, schilderen, onderhoudswerkzaamheden of bijvoorbeeld schoonmaken.

Financiële bijdrage en gratis promotie

Het Oranjefonds stelt 1,5 miljoen euro beschikbaar voor materialen en catering. U kunt maximaal 450 euro aanvragen per locatie. Op = Op! Op www.nldoet.nl staan de voorwaarden en hoe u zich kunt aanmelden voor een klusbudget. Daarnaast ontvangt iedere aangemelde klus een promotiepakket. Een grootschalige mediacampagne van het Oranjefonds start begin februari en roept zo honderdduizenden mensen op om mee te doen aan NLdoet.

Vrijwilligerspunt zoekt mee!

U kunt uw klus of activiteit aanmelden via www.nldoet.nl. U staat dan op de landelijke site waarop bedrijven en particulieren kunnen zoeken naar klussen en activiteiten.

Vrijwilligerspunt organiseert jaarlijks voor een aantal bedrijven en groepen een NLdoet dag. Wij zoeken dan gericht naar klussen in de regio. Uw klus kan dus ook bij ons terecht! Dan gaan wij op zoek naar een geschikte partner voor uw activiteit of klus. Mail uw klus naar nldoet@vrijwilligerspunt.com of kijk op onze site.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Brigitta Posch via 0229-216499 of nldoet@vrijwilligerspunt.com

Reageren via facebook