12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Tijdelijk wat rustiger herfstweer

wv0210

Medemblik – Wij komen vandaag in een iets rustiger weertype terecht. na de stormachtig verlopen weekend is het tijdelijk wat rustiger in de atmosfeer maar dat wil niet zeggen dat het een droge dag wordt, in tegendeel zelfs. De gehele dag door zullen er buien vallen maar de zon maakt ook een kans om zich regelmatig even te laten zien. De wind is vrij krachtig tot hard 5 á 6Bft. De temperatuur loopt op naar zo’n 7 graden overdag en in de nacht naar dinsdag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Dinsdag wordt weer een zeer onstuimige dag met zeer veel wind, mogelijk met rukwinden tot 85km/pu en van tijd tot tijd zal er een regenbui vallen. De temperatuur loopt op tot 8 á 9 graden, tijdens een regenbui daalt de temperatuur naar zo’n 4 á 5 graden. In de nacht naar woensdag blijft het hard waaien en zal er ook zo nu en dan wat neerslag vallen.

Woensdag verloopt ook weer onstuimig met veel wind en regelmatig regen. Ook na woensdag blijft het zeer onstuimig weer met veel wind, vooral donderdag kan er weer een stormachtige wind komen te staan met zelfs kans op een heuze storm. Herfst dus.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?