3.7 C
Medemblik
18 januari 2021 08:23
Medemblik Actueel.

Benefiet filmvoorstelling Hoorn “The Reader” levert 2050 euro op

Hoorn – De benefietvoorstelling van de film “The Reader”, georganiseerd door Lionsclub Hoorn-Velius heeft afgelopen zondag het bedrag van 2050 euro opgeleverd. In een vrijwel uitverkochte zaal van Cinema Oostereiland werd na een inleiding en de film het bedrag uitgereikt aan Cynthia van Stiphout. Het bedrag komt ten goede aan het project Taalvrijwilligers Westfriesland.

Project Taalvrijwilligers is een samenwerking van het ‘Westfries Bondgenootschap tegen Laaggeletterdheid’ en het Vrijwilligerspunt. Taalvrijwilligers worden opgeleid om laaggeletterden in West-Friesland te ondersteunen zodat zij – na een jaar – volop mee kunnen praten, lezen en schrijven.

Reageren via facebook