10.4 C
Medemblik
11 juli 2020 04:14
Medemblik Actueel.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nutrilon Nenatal 1-flesvoeding

Medemblik – Nutricia heeft geconstateerd dat een kleine partij Nutrilon Nenatal 1 met houdbaarheidsdatum 04-05-2015 een te hoog gehalte jodium bevat. Nutrilon Nenatal 1 is een speciale flesvoeding voor premature (te vroeg geboren) kinderen nadat ze ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Het product is alleen verkrijgbaar via apotheken, ziekenhuizen en facilitair bedrijven. Daarom halen wij deze partij Nutrilon Nenatal 1 terug.

Kinderen kunnen hier mogelijk last van krijgen. Nutricia raadt aan een arts te raadplegen wanneer het kind symptomen ontwikkelt zoals problemen met de voeding (minder drinken), wanneer het kind minder actief is, meer slaapt dan gebruikelijk of wanneer ouders bezorgd zijn. Er zijn tot nu toe geen klachten of meldingen van gezondheidsproblemen door consumenten of artsen gerapporteerd.

De terugroepactie is beperkt tot de kleine partij ‘Nutrilon Nenatal 1’ met houdbaarheidsdatum 04-05-2015. Alle Nutrilon Nenatal-producten met een andere houdbaarheidsdatum dan 04.05.2015, en alle andere Nutricia-producten, zijn niet betrokken bij deze terughaalactie.

De kwaliteit van onze producten en de veiligheid van onze consumenten zijn van het grootste belang voor Nutricia.

Het product kan kosteloos, met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer, worden gestuurd naar onderstaand adres. Dan nemen wij contact met u op.

Nutricia Nederland BV
Antwoordnummer 10061
2700 VB ZOETERMEER

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?