Weerbericht Medemblik 9 februari – Stormachtig weer met regen.

wv0209

Medemblik – Herfstachtig weer met overdag een stevige wind en kans op zware windstoten. Vooral bij ons komen buien voor. Af en toe breekt de zon door en het wordt 8 graden. Morgen minder wind en een graadje frisser.

De ochtend begint met veel bewolking en heel af en toe een waterig zonnetje, ook valt er van tijd tot tijd een regenbui. De wind is hard tot stormachtig met kans op zware windstoten tot 80km/pu.  Vanmiddag zwakt de wind af naar vrij krachtig en verdwijnen ook de zware windstoten.  De temperatuur loopt op naar zo’n 8 graden. Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en kan er nog een enkele spat regen vallen maar veel zal dat niet zijn.

Maandag is er weer veel bewolking en regent het van tijd tot tijd. De temperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het westen. Na maandag blijft het sterk wisselvallig met een toenemende kans op weer veel wind, mogelijk weer een stormachtige wind. De temperatuur schommelt ook de rest van de week rond de 8 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.