Weerbericht Medemblik 8 februari – Volop herfst

 wv0208

Medemblik – Met temperaturen die ruim boven normaal liggen, de soms zeer harde wind is het eerder herfst dan winter. Zelfs de natuur is volledig in de war, overal zie je al de bomen knoppen maken en tulpen die zich alweer boven de grond melden.

Ook vandaag is weer zo’n echte herfstdag, regen, veel wind en maar weinig zon is ons deel vanochtend. Pas in de middag wordt het droger en maken wij zelfs kans op om zo nu en dan de zon te zien. De temperatuur loopt op naar 8 á 9 graden bij een krachtige wind uit het zuiden.

Zondag vallen er geregeld buien maar lang niet zoveel als vandaag. De zon zal ook veel vaker te zien zijn dan vandaag terwijl de temperatuur iets lager zal zijn , maximaal 7 graden. Wel hebben wij te maken met een krachtige wind uit het zuidwesten waarbij soms zware windstoten niet zijn uitgesloten.

De nieuwe week begint blijft herfstachtig alleen wel met minder wind. Wel blijft er elke dag een verhoogde regenkans en loopt de temperatuur op naar zo’n 7 á 8 graden.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.