Medemblik Actueel.

Algemeen

Win vrijkaarten voor ‘spijt’ in het Bon-Filmhuis Medemblik

spijt

Medemblik – Vanavond speelt in het Bon-Filmhuis de film ‘Spijt’ en film met een beladen onderwerp. Pesten…  De film gaat over een jongen die net iets anders is dan de anderen op school en daarmee gepest wordt.

David zit in klas 2B op de middelbare school. Hij zit in de band “Punt Uit!” met Niels en Youssef en later ook Nienke. In de klas van David zit ook Jochem, een dikke jongen die veel gepest wordt door andere leerlingen, voornamelijk door Remco, Justin en Sanne, wat hij gelaten incasseert; hij wil ook niet dat zijn moeder dit bij de school aankaart. De klassenleraar Tino, die gymnastiek geeft, doet er niets tegen en doet zelfs een beetje mee. De pestkoppen stelen Jochems kleding uit de kleedkamer terwijl hij aan het douchen is en hangen die in een boom, zodat Jochem niet op de schoolfoto komt; Sanne plakt een foto van Jochem in haar agenda met een zwart kader en bijschriften alsof hij overleden is. Ze dwingen hem ook zonder betaling de krantenwijk van Justin over te nemen. In een telefooncirkel voor het informeren over vrije uren wordt Jochem overgeslagen. Ze verwonden hem zelfs en ze slaan hem in de wc. David komt een keer voor hem op, met als reactie dat zijn fietsband wordt lek gestoken, waarna hij het niet meer durft. Op een dag gaat hij Jochem wel helpen bij zijn krantenwijk. Jochem is eerst terughoudend, maar waardeert het vervolgens toch wel erg.

Wilt u kans maken op 2x 2 vrijkaarten dan moet u ons voor 4 uur vanmiddag het juiste antwoord geven op de volgende vraag: ” Hoe lang bestaat het Bon-Filmhuis” . 

Medewerkers en familieden van medewerkers van Medemblik Actueel en het Bon-theater zijn uitgesloten van deelname.  Dus voor 4 uur vanmiddag het juiste antwoord mailen aan redactie@medemblikactueel.nl vergeet niet je telefoonnummer erbij te vermelden zodat wij de winnaars terug kunnen bellen.

Reageren via facebook