Wie wordt het gezicht van de Westfrisiaweg?

Wat betekent de N23 voor Medemblik.

West-Friesland – De provincie zoekt naar mensen die vanaf heden tot en met eind 2017 het gezicht willen zijn van de N23 Westfrisiaweg. Van maart 2014 tot en met 2017 worden deze personen jaarlijks geportretteerd en gefilmd, waarbij zij hun verhaal kwijt kunnen. Het beeld wordt onder andere in het informatiecentrum en op de website van het projectbureau N23 Westfrisiaweg gebruikt. 

Woont, werkt of recreëert u in de directe omgeving van de weg en heeft u een verhaal dat u graag met anderen wilt delen? Of voelt u zich op andere wijze verbonden met het project? Meldt u zich dan tot 27 februari 2014 via judithfraune@cultuurcompagnie.nl aan voor de castingavond.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.