12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:37
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 7 februari – onstuimige natte dag

wv0207

Medemblik – Vandaag en zeker ook de aankomende dagen staat de weermeter op herfst, veel wind, regen en temperaturen die horen bij de herfst zullen ons deel zijn.  Vandaag loopt de temperatuur op naar zo’n 9 á 10 graden.

Verder wordt het een onstuimige dag met veel wind en veel regen. De wind waait eerst nog uit het zuiden maar draait later op de dag naar het westen en trekt dan aan naar krachtig 6 á 7Bft.  Houdt u er rekening mee dat tijdens een regenbui er ook zware windstoten tot 90km/pu kunnen voorkomen.

Vanavond gaat de wind iets afnemen maar blijft krachtig 5á6Bft ook zal het regelmatig blijven regenen. Vannacht daalt de temperatuur naar 6 graden.

Ook zaterdag is het nog volledig herfstachtig, de temperatuur loopt op naar 9 á 10 graden, er staat een stevige wind uit het zuiden tot zuidwesten en er zullen ook regelmatig enige buien vallen. De zon zal zich maar zelden laten zien. 

Zondag is de kans op een zonnetje iets groter maar het is ook iets frisser met 7 tot 8 graden op de meter. De wind is vrij krachtig 4 á 5BFt en waait uit het zuidwesten.

Na het weekend krijgen wij te maken met normale temperaturen voor de tijd van het jaar, 4 tot 6 graden en tijdens de nachten als het even opklaart daalt de temperatuur naar rond het vriespunt , rond zonsopkomst is er zelfs kans op nachtvorst en dus aanvriezende wegdek.  Ook kan er elke dag wel een bui vallen.  Op termijn gaat het weer eerder warmer worden dan kouder, de winter is dus in geen velden of wegen te bekennen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?