Onderzoek verbetering bereikbaarheid Westfriesgasthuis Hoorn

Westfriesgasthuis - Operaties gaan gewoon weer door

Medemblik – Op 11 februari laat het Westfriesgasthuis een onderzoek uitvoeren onder alle patiënten, bezoekers en gasten. Op die dag kunt u tussen 7.00 en 19.00 uur worden aangesproken door veldwerkers van de firma Mobycon. U wordt dan gevraagd van welke plek u bent vertrokken. Hoeveel tijd u denkt te blijven. En of u knelpunten tijdens de reis heeft ervaren en uw tips voor verbetering. Wij bedanken u alvast voor uw medewerking!
Goede en veilige bereikbaarheid van het Westfriesgasthuis en de parkeerfaciliteiten zijn belangrijk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.