Ricky Koole & Leo Blokhuis in het Parkschouwburg Hoorn

koole en blokhuis

Hoorn – Top 2000-kenner Leo Blokhuis meets multitalent (en zijn eigen vrouw) Ricky Koole voor een warme en muzikale avond. Zij is zangeres en actrice (Hij Gelooft in Mij), hij is de popprofessor van Nederland (DWDD en Top2000).

Samen toeren Ricky Koole en Leo Blokhuis met hun derde theaterprogramma door het land. Een heerlijke voorstelling over de Buitenstaanders in de muziek, de creatieve geesten die minder voor de hand liggende keuzes maakten. Muzikanten met lef. Op zijn laptop tovert Leo fragmenten van liedjes tevoorschijn en de zaal hangt aan zijn lippen. Ricky zingt vol passie en vult het geheel aan met minstens evenveel komisch talent als de gemiddelde cabaretier.
Schouwburg Het Park, Donderdag 6 februari 20:15 uur

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.