14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 04:11
Medemblik Actueel.

MOC vergeet te winnen tegen Vesdo

Midwoud – Zondag 2 februari trad MOC voor het eerst sinds de winterstop weer aan met de wedstrijd tegen Vesdo uit Schagerbrug, dat met 2 punten minder één plek onder MOC op de ranglijst staat.

De harde wind speelde in de eerste helft een belangrijke rol. MOC begon tegen de wind in, waardoor lange ballen geen optie waren. Over de grond werden daarentegen wel enkele goede aanvallen op de mat gelegd. Helaas stond het vizier van onder andere Aart Vijfvinkel, Jeroen Matla en Remco Perton niet op scherp.

Na een half uur werd een bal van achteruit verkeerd ingeschat door een aantal koppers, waardoor de snelle spitsen van Vesdo makkelijk door de laatste linie heen konden komen, wat prompt de 1-0 voor de thuisploeg betekende. MOC drong wat meer aan, maar de 1-0 was de ruststand.

Met de wind in de rug in de tweede helft nam MOC het initiatief om de achterstand om te buigen. Het duo Jeroen Matla en Dennis Buisman zorgde voor veel gevaar, maar de Vesdo goalie hield zijn doel schoon. Een kopbal werd nog van de lijn gehaald, maar een hard schot van buiten de 16 van Jeroen Koomen zorgde dan toch voor de 1-1.

MOC zocht de aanval en dat bood Vesdo wat ruimte voor de counter. Een buitenspelgoal van Vesdo werd geannuleerd en MOC kreeg voldoende kansen op de 1-2, maar gescoord werd er niet meer, waardoor MOC voor de zesde gelijk speelde. Volgende week speelt MOC uit de De Koog op Texel.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?