12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:28
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 4 februari – Wisselend bewolkt met een enkel spatje regen

wv0204

Medemblik – Het is hartje winter maar moeder natuur denkt daar toch heel anders over begin februari. Normaal hebben wij nu temperaturen overdag van rond de 3 á 4 graden en in de nacht lichte tot matige vorst. Als je zo naar buiten kijkt lijkt het eerder herfst dan winter. En herfst gaat het worden ook.

Vandaag is het wisselend bewolkt met mogelijk in de ochtend bij ons wat lichte motregen, in de middag komen er wat bredere opklaringen voor en stijgt de temperatuur naar een herfstachtige 8 á 9 graden. De wind is matig 3Bft en waait uit het zuiden. Vannacht daalt de temperatuur naar rond de 4 graden en trekt de bewolking helemaal dicht.

Woensdag wordt het echte herfstachtige dag met veel wind, regen en een temperatuur die oploopt tot 9 á 10 graden.  Pas in de avond neemt de kans op neerslag af maar de temperatuur blijft nog lang rond de 9 graden hangen. In de late nacht daalt deze naar 6 graden.

Na woensdag blijft het volledig herfstachtig weer, al begint donderdag nog vrij zonnig al snel zal de bewolking de overhand krijgen en gaat het tegen de avond langdurig regenen, dit zet ook door op de vrijdag en zaterdag, vooral zaterdag wordt erg nat. De temperatuur loopt op naar 10 mogelijk zelfs 11 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?