11.6 C
Medemblik
26 september 2020 02:22
Medemblik Actueel.

Dorcas Andijk strategisch partner van Ministerie van Buitenlandse Zaken

Andijk – Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Dorcas geselecteerd om de volgende drie jaar strategisch partner te zijn in het Chronische Crisis-programma voor de Hoorn van Afrika.

Dorcas gaat in Zuid-Soedan, Kenia en Ethiopië werken aan het verbeteren van de voedselzekerheid om één van de onderliggende oorzaken van de conflicten in de regio aan te pakken. Dorcas ontvangt voor het strategisch partnerschap een subsidie van 3,75 miljoen euro.

Dorcas is een christelijke organisatie voor duurzame ontwikkeling, sociale zorg en rampenmanagement die in zeventien landen in Oost-Europa en Afrika 177 projecten voert in samenwerking met lokale kerken en partnerorganisaties.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?