14.4 C
Medemblik
22 oktober 2020 14:44
Medemblik Actueel.

Westfriese pitchers gezocht met goed idee

Hoorn – Na het succesvolle event MijnHoorn2014 kijkt Hoorn Business Events alweer vooruit naar het volgende event. De tweede editie van het Groot Noord-Hollands Idee op maandag 31 maart. Wie heeft er een goed businessidee en durft dat te pitchen voor een Dragons Den?

Iedereen uit Noord-Holland krijgt de unieke kans om zijn of haar idee op 31 maart 2014 van 15.30 tot 18.00 uur te presenteren voor een panel van deskundigen. De overige aanwezigen maken onderdeel uit van een publieksjury, schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.

De pitchers worden daarbij geholpen door specialisten uit het netwerk van Hoorn Business Events zodat ze goed beslagen ten ijs komen. In aanloop naar het event krijgen de pitchers ook de nodige aandacht in de media. Daarnaast krijgen de pitchers toegang tot een boeiend netwerk en de kans om het idee daadwerkelijk te ontwikkelen.

Dragon Hans Biesheuvel

Vier Dragons hebben zich bereid gevonden om naar de pitchers te luisteren en hen te voorzien van de nodige feedback. Een van de Dragons is Hans Biesheuvel, voormalig voorzitter van MKB-Nederland en oud-lid van de Sociaal Economische Raad (SER).

Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en de publieksjury de nieuw opgedane energie kunnen delen. Natuurlijk zijn wij van WestfrieslandinBedrijf.nl hier ook weer bij aanwezig.

Aanmelden kan via www.HetGrootNoordHollandsIdee.nl

 

Reageren via facebook