39-jarige Andijker aangehouden voor brandstofdiefstal

Sint Maartensvlotbrug – Een 39-jarige man uit Andijk en een 29-jarige man uit Hoorn zijn in de nacht van zondag op maandag aangehouden op de Gerrit van der Sluijsstraat. De politie kreeg een melding van een verdacht busje in de straat.

Agenten troffen de 39-jarige man bij het busje aan. Zijn kleding stonk naar brandstof en in het busje stonden een aantal jerrycans. Uit een vrachtwagen die verderop geparkeerd stond bleek brandstof te zijn gestolen. De 39-jarige man werd hierop aangehouden.

In de tuin naast de vrachtwagen werd nog een tweede verdachte, de 29-jarige man, aangetroffen. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau in Den Helder.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.