Weerbericht Medemblik – Wisselend bewolkt

wv0202

Medemblik – Na de paar dagen met een wat kouder weerbeeld gaan wij ons nu gewoon weer gereed maken voor herfstachtige omstandigheden. Vandaag is dat al merkbaar in de temperatuur die oploopt naar zo’n 8 graden overdag en rond de 2 graden vannacht. De zon zal vandaag met enige regelmaat te zien zijn maar ook zal er soms wat dichte bewolking aanwezig zijn. De wind is vrij krachtig 4Bft en waait uit het zuiden.

Maandag wordt het zo’n 7 graden bij een matige zuidoostelijke wind, kans op neerslag is er niet. In de avond draait de wind weer naar het zuiden en neemt toe naar vrij krachtig 4BFt. In de nacht naar dinsdag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.

Vanaf dinsdag neemt de wisselvalligheid toe, op dinsdag is de kans op neerslag nog wel vrijwel nihil maar na dinsdag stijgt de kans op neerslag en ook zal de wind vanaf woensdag prominent aanwezig zijn mogelijk krijgen wij aan het einde van de week een paar dagen te maken met zeer veel wind.  De temperatuur loopt dan op tot richting de 10 graden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.