Creatieve valentijnsworkshop Hogelandshoeve Benningbroek

Benningbroek – Voor Valentijn gaan we dit jaar aan de slag met een creatie in winters wit of Valentijns rood.  We beginnen met het wit schilderen van de grotere terracotta pot en de 8 kleinere. In de grote pot plaatsen we witbloeiende en heerlijk geurende narcissen Bridal Crown en in 4 van de kleinere ook een bolletje Bridal Crown en in de overige 4 een waxinelichtje.

Alle potten worden stevig op een grijze onderschotel geplakt. Vervolgens verfraaien we een snoer van 10 witte roos-lampjes met allerhande kraaltjes, pareltjes, glaskristallen, zilveren belletjes en karbonkeltjes in zachtroze en brons-oranje. Ertussendoor vlechten we witte houten kraaltjes, een brons-oranje kralensnoer en zilver en roze draadlint. Het twinkelende rozenlint leggen we tussen de 8 potjes op de schotel.

Een groot gevlochten hart wordt tussen de narcis-bolletjes in de grotere pot gestoken en verfraaid met witte hartjes van schors en zilveren hartjes van metaal. Ook de pot in het midden en de kleinere eromheen versieren we met parelmoer hartjes, houten en zilveren hartjes, kraaltjes ed. Dit alles naar eigen inzicht: je kunt het meer sober houden of juist heerlijk over de top gaan. 

NB: voor de liefhebbers van rood is er ook de mogelijkheid om het geheel in rood uit te voeren. (graag je keuze doorgeven bij het inschrijven).

Details:

  • Waar: Hogerlandshoeve, Het Hogeland 13, 1654 JR Benningbroek
  • Wanneer: Zondag 9 februari 2014
  • Hoe laat: 13:00 – 17:00 uur
  • Website: Hogerlandshoeve
  • Informatie: 06-28850768

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.