Centrum voor Kindertherapie organiseert de lezing: Het overgevoelige kind

Wognum – Nick kan maar moeilijk stil zitten aan tafel tijdens eten of in de klas. Het is een echte wiebelkont. Op andere momenten hangt hij op de bank of in de klas op zijn tafel en lijkt hij niet te horen wat je hem vertelt. En als hij met iemand speelt, kan hij opeens enorm boos worden en is hij moeilijk te bereiken. Ouders merken dat Nick erg gevoelig is.

Tijdens deze avond, verzorgd door ergotherapeute Theone Kampstra, wordt uitleg gegeven over zintuiglijke prikkelverwerking en hoe u als ouders uw kind kunt helpen. Spreekt dit onderwerp u aan en wilt u meer weten of uw ideeën delen met andere ouders, kom dan naar deze inspirerende avond.

Details:

  • Waar: Conferencelaan 15, MFC De Bloesem, Wognum
  • Wanneer: Woensdag 5 februari 2014
  • Hoe laat: 20:00 uur
  • Kosten: € 10,00 pp
  • Informatie:  info@cvkt.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.