3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 10:16
Medemblik Actueel.

Een duurzame campagne door GroenLinks Medemblik

Hybride GL

Medemblik – De campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande komen op gang. GroenLinks Medemblik richt zich in de campagne op duurzaam ondernemen. Zondag 26 januari hebben de nummers een, twee en drie op de kandidatenlijst voor GroenLinks geposeerd bij de auto waarmee GroenLinks Medemblik campagne gaat voeren.

GroenLinks Medemblik heeft als hoofdthema “In duurzaamheid aan het werk” en in dat kader gaat de partij tijdens de campagneweken bedrijven bezoeken die volgens het principe van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) werken. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van MVO en GroenLinks is daar vanzelfsprekend zeer gelukkig mee. Aan de te bezoeken bedrijven zal daarom een ‘groen lintje’ worden uitgereikt.

Naast bedrijven zullen ook burgers en instellingen worden bezocht die duurzaamheid in het vaandel hebben. Als partij met een duurzaam hart is ook nagedacht over de auto weermee tijdens de campagnetoer wordt gereden. In overleg met de dealer is de keuze gevallen op een energiezuinige hybride auto die voor de campagneperiode gehuurd zal worden. Zoals op de foto te zien valt is de auto goed herkenbaar gemaakt als de campagneauto van GroenLinks Medemblik. De auto zal vanaf 15 februari tot en met 19 februari overal in de Gemeente gespot kunnen worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn, bezoek dan de website www.medemblik.groenlinks.nl. Natuurlijk kunt u ook een berichtje sturen aan medemblik@groenlinks.nl.

Reageren via facebook