Terugroepactie Deen supermarkt

Medemblik – Na de toestand met het paardenvleesschandaal is het nu de beurt aan de knoflook. Deen heeft per direct twee artikelen uit de schappen gehaald en roept ook iedereen op die deze producten heeft gekocht deze terug te brengen naar de winkel.

Door een fout in het productieproces kan het zijn dat de knoflooksaus besmet is geraakt met rauwe grondstoffen. Hierdoor is ongewenste bacteriegroei niet uit te sluiten. Voor nadere inlichten kunnen consumenten contact opnemen met de klantenservice van DEEN Supermarkten op telefoonnummer 0229-252100

 Het gaat om twee producten: bakjes van 175 gram met de houdbaarheidsdatum 16-5-2014 en bakjes voordeelverpakking 250 gram met houdbaarheidsdatum 18-4-2014.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.