Medemblik Actueel.

Algemeen Politiek

GroenLinks, PW2010 en PWF op 1 verkiezingslijst Medemblik

Op de foto (van links naar rechts): Jacques Verlaat (PW 2010) Siem Zeilemaker (Progressief West-Friesland) Adriaan van Berkel (GroenLinks afdeling Medemblik)
Op de foto (van links naar rechts): Jacques Verlaat (PW 2010) Siem Zeilemaker (Progressief West-Friesland) Adriaan van Berkel (GroenLinks afdeling Medemblik)

Medemblik – Vertegenwoordigers van GroenLinks afdeling Medemblik, PW 2010 en Progressief West-Friesland hebben onlangs hun handtekening gezet onder het formulier waarmee zij een lijstverbinding aangaan.
Een lijstverbinding geeft politieke partijen de mogelijkheid om eventuele reststemmen binnen de combinatie te houden waarmee de kans op een restzetel vergroot wordt. Van de mogelijkheid wordt gebruikgemaakt door partijen die zich min of meer verwant met elkaar voelen, zoals in dit geval GroenLinks, PW 2010 en Progressief West-Friesland.

Café Brakeboer te Medemblik was als plaats van handeling gekozen. In dit gezellige café werd, voor en na het plaatsen van de handtekeningen, door de aanwezigen van de drie partijen op een positieve en prettige wijze gediscussieerd over de uitdagingen waar we als gemeente mee te maken krijgen.

Reageren via facebook