Cursus Train de voetbalouder bij FC Medemblik

traindevoetbalouder

Medemblik – Eind februari gaat de cursus van start bij FC Medemblik. Het concept is eenvoudig. Een goede organisatie vraag om het maken van duidelijk afspraken. Veel plezier, door uitdagende oefeningen te geven met de bal. Je krijgt de belangrijkste onderwerpen om training te kunnen geven. Training geven doe je met elkaar, dus je geeft positieve aanwijzingen.

Tijdens de cursus, als je de oefeningen zelf uitvoert, respect voor elkaar, je bent zo goed zoals je bent. Dus grootouders, ouders, jeugdleden (vanaf 14 jaar) vrijwilligers en met name trainers, geef je op voor 15-02-2014 en start met deze cursus op 21 februari bij FC Medemblik om een leerzame cursus te volgen.

Overige informatie:

  • Waar: Sportcomplex FC Medemblik
  • Wanneer: Start cursus 21-2-2014
  • Duur: Drie vrijdagavonden.
  • Tijd: van 20.00 t/m 22.00 uur
  • Opgeven: Bij Rob Boersma ( rboersma6@live.com ) voor 15-2-2014 per mail.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.