Twinkle Stars zoekt vrijwilligers

twinkle stars

Medemblik – Vele handen maken licht werk! Ben jij minimaal 1,5 uur per week beschikbaar om Twinkle Stars te ondersteunen, aarzel dan niet en vraag wat je kan doen om de Stichting te helpen!  Het jaar 2014 staat in het teken van werven van vrijwilligers en het realiseren van een stabiele inkomensstroom.

Om dit waar te maken is Stichting Twinkle Stars op zoek naar meerdere vrijwilligers per regio voor de volgende taken:

 • Website beheer
 • social media beheer (ondersteuning facebook/twitter/linkedin)
 • Organisatie evenementen
 • administratieve ondersteuning (word en excel)
 • Secretaris
 • Handige vrijwilligers voor decorbouw
 • Beheer kaartverkoop
 • Beheer nieuwsbrief

Vele handen maken licht werk!! De bedoeling is dat elke nieuwe vrijwilliger een relatief kleine taak onder zijn verantwoording aangaat die niet meer dan gemiddeld 1,5-2,5 uur per week in beslag neemt. Hierdoor is de taak goed te overzien en houden we de druk laag en dit vergroot het enthousiasme! Ook kan je kiezen voor een taak per jaar waarin je alleen in de piekdrukte actief bent bijvoorbeeld voor de afhandeling van de kaartverkoop Sinterklaasfeest (periode oktober/november) of het uitwerken nieuwsbrief 3x per jaar.

Stichting Twinkle Stars is actief in West-Friesland en wij hebben dit gebied opgesplitst in 3 regio’s

 • Alkmaar/Heerhugowaard
 • Schagen
 • Medemblik/Hoorn/Enkhuizen

Om dit doel te behalen publiceren wij met regelmaat vacatures op o.a. facebook en jij kan al meehelpen door de berichten te delen zodat het een groter bereik heeft van toekomstige vrijwilligers!!  Heb je interesse of wil je een vraag stellen dan kan dit aan Sabina Zondag via 06- 233 85 114 of via sabina@stichtingtwinklestars.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.