Bart Mol weg, Simon Schouten blijft bij Husqvarna/Primagaz

Blauwe ellebogen

Medemblik – Buiten het ijs maatjes maar op het ijs vuur en water. Wervershover Bart Mol en Andijker Simon Schouten beiden uitkomend voor de marathonploeg van Husquvarna/Primagaz. Na dit seizoen mag Bart Mol uitkijken naar een nieuwe ploeg. Husqvarna/Primagaz wilde Simon Schouten graag voor langere tijd verbinden aan de ploeg maar die stelde als voorwaarde dat Bart Mol dan eruit moest. 

‘Jammer dat het zo moet lopen’ zegt Bart Mol maar op het ijs was de samenwerking niet goed en dan is dit waarschijnlijk de beste oplossing. Zorgen maakt hij zich nog niet, het seizoen is nog lang en pas na dit seizoen als de tombola van schaatsers die van ploeg gaan verwisselen echt opgang komt kijkt hij wel verder.

Simon Schouten won vorig jaar de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en heeft dit seizoen al 3 overwinningen achter zijn naam staan .

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.