13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:11
Medemblik Actueel.

Bert Borkus in het Groene Kerkje Lambertschaag

Lambertschaag – Met dit kerkcollege  heeft Bert Borkus de doelstelling zijn toehoorders een filosofische onderhoudsbeurt aan te bieden, die helpt om de prettige chaos van het leven beter te organiseren.

Geluk = het zien van mogelijkheden krijgt volgens de filosofische verteller vorm en inhoud door een aantal kwaliteiten te gebruiken die dit bevorderen. Hij doelt op nieuwsgierigheid, uitproberen, uitwisselen, inleven, verbeelden en vooral verwonderen. Allemaal kwaliteiten waarover ieder mens beschikt en die helpen om de zintuigen te prikkelen en zo het denken en doen nieuwe en zelfbedachte betekenissen te geven. Levenskunst is altijd een IK en Wij ding!

Na het college is het werkschrift, wat Bert Borkus schreef over levenskunst, te koop.

Details:

  • Zondag 02 februari  2014
  • 15.00 uur
  • Entree: € 10,00 incl. pauze-drankje
  • Deze lezing valt niet onder de programmering van de Stichting Het Groene Kerkje.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?