8 C
Medemblik
1 december 2020 09:11
Medemblik Actueel.

Zonvaart Medemblik 2e plaats beste reisaanbieder van het jaar

Zonvaart Medemblik 2e plaats

Medemblik – Zonvaart Reizen, met een vestiging aan de Nieuwstraat in Medemblik,  heeft volgens u, de consument, de tweede plaats van Beste Reisaanbieder 2013 verdiend! Het is de eerste keer dat de consumentenprijs door het gerenommeerde Nederlandse Reisvakblad TravMagazine werd uitgereikt als onderdeel van de Dutch Travel Awards, waar ook de Verenverkiezing onder valt.
 

De prijs Beste Reisaanbieder van het Jaar werd toegekend op basis van beoordelingen van duizenden consumenten via reviewsite Preferenso.nl, magazines van Sanoma en klantonderzoek van de Vakantiebeurs.

Zonvaart Reizen kreeg een eindcijfer van 9,16 en eindigde daarmee nét op de tweede plaats. De persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en met passie hun werk doen zijn volgens de consument eigenschappen die de prijs rechtvaardigen. Travel Counsellors kreeg een eindcijfer van 9,18 en won daarmee de eerste prijs. Op de derde plaats eindigde Solmar Tours.

Reageren via facebook