Connexxion zette Medemblik buitenspel bij wijziging route Buurtbus

buurtbus

Medemblik – De laatste routewijzing van de buurtbus door Connexxion is bij velen niet goed gevallen. De buurtbus rijdt niet meer door Zwaagdijk West en door de breedte van Hauwert. In plaats daarvan gaat hij nu via Westwoud en Oosterblokker. De bewoners van deze twee Medemblikse dorpen zijn niet van te voren op de hoogte gesteld over deze verandering en er is geen overleg geweest met de dorpsraden.

Het college van Medemblik is door Connexxion te laat op de hoogte gesteld van deze beslissing waardoor er geen protest meer kon worden aangetekend door de gemeente Medemblik.  Connexxion betreurt dit oprecht en we hebben er vertrouwen in dat de communicatie volgend jaar beter gaat. Connexxion hoort reizigers te informeren. Omdat het een grote wijziging is, heeft de gemeente geprobeerd dorpsraden en reizigers te informeren. Het college gaat alsnog de provincie vragen om de Overstapper in te zetten in Zwaagdijk-West die nu niet meer door de buurtbus wordt aangedaan.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.