Café de Post brengt semi-akoestisch kwartet Double You See

depost

Midwoud – Op zondag 2 februari aanstaande geeft het semi-akoestisch kwartet Double You See uit Hoogwoud een optreden in Café De Post in Midwoud. Het kwartet bestat uit een gitarist een pianist en twee zangeressen.

Het repertoire is breed gekozen en bestaat oa uit Nederlandstalige nummers en Engelstalige nummer maar ook worden de handen niet omgedraaid voor een up-tempo nummer of een easy listening nummer.

Op geheel eigenwijze worden hits overgoten met een eigen interpretatie gebracht.  Met een minimale bezetting maar met een maximaal arsenaal aan muziekinstrumenten wordt het publiek vanaf de eerste tonen meegenomen op een reis door muziekland.

Voor Gerard Engel is het een thuiswedstrijd daar hij bij muziekvereniging OKK de saxofoon speelt.  Double You See bestaat uit: Gerard Engel op de piano en diverse blaasinstrumenten, Simone Zuurbier – zang, Dirk-Jan Zuurbier op gitaar en Lia van der Aart – zang.

Het optreden begint om 15:00 uur, de kaarten kosten € 7,00 per persoon. voor meer informatie kunt u de website van Double You See bezoeken.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.