Zondagochtend-concert Vocallure in Kasteel Radboud

vocallure IMG_7365.3

Medemblik – Zondag 26 januari begint om 11.30 uur het uitdagende concert Love, Life & Music van zanggroep Vocallure in Kasteel Radboud in Medemblik onder leiding van Patrick Rus: een knappe pres(en)tatie van warme close harmony ! De sterke onderlinge stemharmonie én de plezierige uitstraling mag u niet missen in deze sfeervolle omgeving !

Love, Life & Music

Dit feestelijke concert (10-jarig bestaan in 2013) gaat over de liefde. Daarover is in alle tijden gezongen … van Frank Sinatra en Ella Fitzgerald tot Sting en Duffy ! Liefde is verliefdheid en verlangen, euforie en geluk maar ook jalouzie, frustratie en melancholie. In dit optreden passeert het allemaal de revue in de vorm van swing-, funk- en latin-klassiekers van 1940 tot heden. Waar zou de liefde zijn zonder muziek ?!

Muzikaal leider, dirigent en pianist is Patrick Rus: hij was docent aan de Muziekschool Gerard Boedijn in Hoorn, waar Vocallure vanaf het begin aan is verbonden. Verder bestaat de begeleiding uit Roy Bult (drums) en Ted Knijn (contrabas).

Vocallure … als ’t maar swingt !

  • Zondag 26 januari 2014
  • aanvang 11.30 uur
  • Kasteel Radboud – Oosterdijk – Medemblik
  • entree € 10 – CJP/Pas65 € 9,=
  • Reserveren via www.kasteelradboud.nl 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.