13.5 C
Medemblik
27 mei 2020 04:02
Medemblik Actueel.

PSYA-zorg Medemblik opent haar deuren

Medemblik – Na vele maanden verbouwen is de nieuwe vestiging van PSYA aan de Westersingel, voorheen het politiebureau, helemaal af. Om deze mijlpaal te onderstrepen wordt de nieuwe vestiging op 24 januari officieel geopend door wethouder Kuipers van de gemeente Medemblik. Aansluitend wordt op 25 januari, tussen 11.00 en 13.00 uur, een open dag georganiseerd voor alle geïnteresseerden.

PSYA is opgericht in 2009 door behandelaren met ruim 30 jaar ervaring in de psychische zorg. PSYA biedt hulp bij psychische problemen aan jeugdigen, volwassenen en ouderen in Noord – Holland.

De nieuwe vestiging geeft PSYA en haar behandelaren de kans de kwaliteit van psychische zorg, die zij al geruime tijd verlenen, naar een hoger niveau te tillen. Voor zowel medewerkers als cliënten is de vestiging een veilige en comfortabele omgeving. Door toedoen van de officiële opening door wethouder Kuipers wordt dit ook door de gemeente Medemblik onderstreept.

Tijdens de open dag op zaterdag 25 januari kunt u een kijkje achter de schermen komen nemen. Van 11.00 tot 13.00 uur is het gehele pand toegankelijk voor geïnteresseerden. PSYA maakt inzichtelijk wat de psychische zorg precies inhoudt en hoe dit in z’n werk gaat. Hierbij zijn er verscheidene medewerkers en leden van de cliëntenraad aanwezig om vragen te beantwoorden en een rondleiding te geven door het pand.

De drie bedrijfsonderdelen van PSYA, PSYA-zorg (voor specialistische geestelijke gezondheidszorg), PSYA-basis (voor snelle en effectieve hulp bij psychische problemen) en PSYA-werk (oplossingen voor ziekteverzuim), hebben allemaal hun eigen doel en werkveld. Tijdens de open dag zal PSYA u een beeld van het functioneren van deze onderdelen geven.

PSYA verwelkomt u graag aanstaande zaterdag 25 januari, tussen 11.00 en 13.00 uur, in het pand aan de Westersingel 32. De koffie en een heerlijke traktatie staat voor u klaar.

Reageren via facebook