Fractie D66 Medemblik ziet plan om exploitatietekort havens Medemblik aangenomen worden

Medemblik – Tijdens een korte raadvergadering heeft de fractie van D66 in Medemblik 2 amendementen zien worden aangenomen. D66 wil oa. de havengelden aanpassen aan de tarieven in de ons omringende gemeentes.

Havengelden

D66 Medemblik heeft het initiatief genomen om te havengelden in Medemblik aan te passen aan normale tarieven in de ons omringende gemeentes. Op die manier kan het exploitatietekort van de havens teruggedrongen worden. Medemblik blijft daarmee heel goede haven-faciliteiten bieden voor een mooie prijs. Het amendement dat D66 samen met Progressief West-Friesland/GL indiende is door de gemeenteraad in Medemblik aangenomen.

 

Afvalstoffenheffing

Ook het voorstel van D66, CU, OWP en VVD om de afvalstoffenheffing in Medemblik niet te verhogen is aangenomen. Terecht, want was na Amsterdam en Diemen de duurste gemeente in Noord-Holland. De gemeente moet niet zo maar prijsverhogingen van de afvalcentrale overnemen. Geluk heeft D66 Medemblik dat weten te voorkomen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.