E1 pupillen FC Medemblik op podium zaalvoetbaltoernooi Enkhuizen

E1 pupillen FC Medemblik op podium zaalvoetbaltoernooi Enkhuizen

Medemblik – Afgelopen zaterdag 11-01-2014 heeft de E1 deelgenomen aan een 4×4 zaalvoetbal toernooi. De voetballers van FC Medemblik waren uitgenodigd door West Frisia. Na aankomst in de sporthal in Enkhuizen kregen zij het toernooischema. Er deden twee teams van de E1 pupillen mee deze waren ingedeeld als Manchester United en Manchester City. Verder deden er 4 teams van West Frisia mee en 2 teams van Dindua.

Het was een toernooi zonder keeper en er mocht niet gescoord worden vanaf eigen helft. Manchester City won de eerste 2wedstrijden en waren klaar om in de laatste wedstrijd een finale plaats te halen. Echter verloren zij de laatste wedstrijd ongelukkig en waren veroordeeld tot het spelen om de 3e en 4e plaats.

Manchester United verloor de eerste wedstrijd geheel onterecht. Daarna werden de volgende 2 wedstrijden wel gewonnen. OokUnited was dus veroordeeld tot het spelen om de 3e en 4e plaats. Dit was een heerlijke ontmoeting tussen twee zeer gemotiveerde FC Medemblik teams, en uiteindelijk werd Manchester United 3e en City 4e.

Iedereen kreeg na afloop een aandenken en daarna een patatje en wat drinken. Een heerlijke voetbalmiddag voor de jongens van de E1 pupillen van FC Medemblik

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.