14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 04:37
Medemblik Actueel.

Update: Voetbaltrainer Jaap Beerepoot met pensioen

Jaap Beerepoot

Update: Voetbaltrainer Jaap Beerepoot met pensioen

Hauwert – Voetbaltrainer Jaap Beerepoot (65) heeft na veertig jaar een punt gezet achter zijn trainersloopbaan. Wegens het grote aantal clubs dat hij gedurende deze jaren onder zijn hoede had, is Beerepoot inmiddels een bekend gezicht op de West-Friese voetbalvelden.

Dit schrijft het Noordhollands Dagblad op haar website. De coach begint zijn carrière op 25-jarige leeftijd als jeugdtrainer bij Hauwert’65 waar hij op zijn 32e speler/trainer wordt. In 1988 komt hij voor het eerste zaterdagteam van Hollandia te staan, waarbij hij tot 1994 aanblijft.

Bij Spirit’30 wordt hij hoofd jeugdopleiding, maar wegens het gemis van het trainerschap houdt hij dit na een jaar alweer voor gezien. Via Opperdoes, HSV Sport en ASV’55 krijgt hij het in het seizoen 2004/2005 opnieuw voor het zeggen bij Hauwert’65. Hier pakt hij in vier jaar tijd twee periodetitels. Tijdens twee seizoenen bij Strandvogels doet hij dat één keer, om in het seizoen 2010/2011 bij DESS aan zijn laatste klus te beginnen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?