Nieuw uitgaansconcept Cafe de Hoek Wervershoof

Nieuw uitgaansconcept Cafe de Hoek Wervershoof

Nieuw uitgaansconcept Cafe de Hoek Wervershoof

Wervershoof – Met de verbouwing van de achterzaal start Café de Hoek in Wervershoof een geheel nieuw concept. Onder de naam “Sinners” wil Café de Hoek het uitgaansleven in West-Friesland weer nieuw leven in blazen. Zeker na de sluiting van de Black & White afgelopen september 2013 in Medemblik zijn er weinig uitgaansmogelijkheden meer voor de jongeren in de gemeente Medemblik.

Tijdens het openingsweekend , 24 en 25 januari a.s, komt oa. de wereldberoemde DJ Gregor Salto zijn kunsten vertonen. In de zaal, met ruimte tot 700 personen, zal regelmatig een proefbar zijn waar men dan nieuwe dranken kan proeven, let op, onder de 18 jaar wordt er geen alcohol geschonken.

De zaal is ook te huur voor bv, bedrijfsfeesten, presentaties, seminairs en vergaderingen tot maximaal 200 personen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.