12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:07
Medemblik Actueel.

GroenLinks Medemblik publiceert verkiezingsprogramma

GroenLinks Medemblik publiceert verkiezingsprogramma

Medemblik – GroenLinks Medemblik heeft het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraardsverkiezingen op 19 maart 2014 klaar en heeft deze gepubliceerd op haar website: www.medemblik.groenlinks.nl.

Het hoofdthema van het programma luidt: “In duurzaamheid aan het werk”. GroenLinks Medemblik is ervan overtuigd dat duurzaamheid de toekomst heeft. Of het nu gaat om werk, zorg, natuur, milieu of de manier waarop we met elkaar omgaan.

In het programma komen de visie en de standpunten van GroenLinks Medemblik duidelijk naar voren door middel van verhalen over de hoofdthema’s aangevuld met korte kernpunten.

Eén van de kernpunten is de mogelijke krimp van de bevolking in de regio. GroenLinks Medemblik is van mening dat je deze krimp beter kunt begeleiden dan bestrijden door in te zetten op de kansen die de krimp biedt. Men wil tevens onder andere kleinschalige, vernieuwende initiatieven in de recreatieve-, zorg-, welzijn- en energiesector ondersteunen, waarbij men staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?